Welkom in Palamos (17230)

loader-image
Palamós, ES
11:00 pm,
temperature icon 24°C
Palamós is een schilderachtige kustplaats gelegen aan de Costa Brava in Catalonië, Spanje. Bekend om zijn prachtige stranden en kristalhelder water, biedt Palamós een ideale bestemming voor zonliefhebbers en watersporters. De stad heeft een rijke maritieme geschiedenis, wat te zien is in de oude haven en het museum dat gewijd is aan de lokale visserijtradities.

Een van de hoogtepunten van Palamós is de gezellige promenade, waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke restaurants en cafés die gespecialiseerd zijn in verse zeevruchten, vooral de beroemde Palamós-garnalen. Het stadje heeft ook een charmant oud centrum met smalle straatjes en historische gebouwen, waaronder de indrukwekkende kerk van Santa María.

Daarnaast organiseert Palamós verschillende culturele evenementen en festivals, waaronder het jaarlijkse garnalenfestival, dat toeristen en locals samenbrengt. De omliggende natuur biedt mogelijkheden voor wandelen en fietsen langs de kustpaden met adembenemende uitzichten. Met zijn combinatie van cultuur, gastronomie en natuurlijke schoonheid is Palamós een perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie.
Geografisch
RegioCataluña
ProvincieGirona
CostaCosta Brava
Postcode17230
Afstanden
Girona-Costa Brava Airport42 km
Zee0 km
Te koop in Palamos (17230)

Toppers aan de Costa Brava

Villa te koop in Sant Antoni de Calonge (Spanje, Costa Brava)NEWBUILDTOPPER
Villa te koop in Sant Antoni de Calonge
(Spanje, Costa Brava)
Referentie: 131285
Prijs: € 950.000,-
4   4   1056